Meewerkend voorman eindmontage aluminium scheepsramen

Voor deze functie bij een ontzettend leuk bedrijf in Echt zoek ik een echte spin in het web

Wat ga je doen?
Vanuit een gedegen werkopdracht lees je je als meewerkend voorman in, waarna je zowel de profielen, de onderdelen en het glas verzamelt. Op al deze elementen heb jij in een eerder stadium al een ingaande kwaliteitscontrole uitgevoerd: ook dat behoort tot jouw verantwoordelijkheden.
De scheepsramen worden vervolgens samengesteld, het glas wordt verlijmd in de aluminium profielen en het geheel wordt voorzien van o.a. hang- en sluitwerk en afdichtrubbers. Daar waar nodig ondersteun je de productiemedewerkers en stuur je het proces bij. In veel gevallen doe je dat samen met onze afdeling planning/productieleiding.
Tijdens de werkzaamheden maar ook na gereedmelding door de productiemedewerker, controleer je de scheepsramen op esthetische punten, maatvoering en op het goed functioneren van o.a. klap- en schuiframen.
Vervolgens plan je samen met de afdeling planning/productieleiding de dag van morgen voor zowel je eigen afdeling alsook voor de buitendienst. Dit gebeurt in samenspraak met de werkvoorbereider, waarbij je als meewerkend voorman de taak hebt om hierin voorop te gaan. Op die manier zorg je ervoor dat de buitendienst de volgende dag goed voorbereid op pad kan.

Ik zoek iemand met een heftruck diploma en die voltijd wil werken. 

Flexibiliteit is ook gewenst, als je werkzaamheden eens uitlopen (niet altijd, maar ja... het kan eens voorkomen) dan is het wel de bedoeling dat je het goede voorbeeld geeft. Omgekeerd werkt dat natuurlijk ook zo; flexibiliteit komt immers van twee kanten!

Liefst ook een BHV diploma, zou helemaal te gek zijn!

Twijfel je nou of je helemaal voldoet aan deze functie omschrijving? Gewoon even bellen of mailen! We geven je alle kansen om te groeien in de functie, dus geen paniek 😉💪!

Meer weten? Even bellen of appen met Tom: 06 51567817! 

Of ben jij gewoon de topper die we zoeken? Mail dan snel een korte motivatie met een recent CV erbij naar tom@delegeerhet.nl

 
 
 
E-mailen
Bellen