Vacature: Installateur Beveiligingsinstallaties

Ben jij een hands-on professional met een passie voor beveiligingstechnologieën? Zoek je een dynamische rol waarin je jouw technische vaardigheden kunt inzetten en verder ontwikkelen? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

Functieomschrijving:

Als installateur voor beveiligingsinstallaties ben je verantwoordelijk voor het afmonteren, programmeren en oplossen van storingen op het gebied van beveiligingsinstallaties. Vanuit dit bedrijf werk je voornamelijk in de regio tussen Eindhoven en Maastricht, maar ook daarbuiten (20% van je tijd). Je krijgt een diversiteit aan werkzaamheden, variërend van installaties tot onderhoud en reparaties.

Foto door Bermix Studio van Unsplash

Wat wij bieden:

- Een part- of fulltime positie (32-40 uur).
- Een salaris dat ruim boven de cao ligt, afhankelijk van ervaring tot wel € 3800.
- Direct in dienst bij dit bedrijf, geen uitzendcontracten!
- Een stabiele werkomgeving met een divers klantenbestand dat volledig wordt ontzorgd op het gebied van beveiliging.
- Een inwerktraject van een week waarin je alle benodigde kennis en vaardigheden opdoet om zelfstandig aan de slag te gaan.
- Een platte organisatiestructuur waarbij de eigenaar actief meewerkt en er ruimte is voor eigen inbreng.
- Onze uitvalsbasis ligt net onder Roermond


Wie wij zoeken:

We nodigen starters, herintreders en personen met twee rechterhanden van harte uit om te solliciteren via WhatsApp. Het belangrijkste is dat je enthousiast bent, een rijbewijs hebt en bereid bent om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Ervaring in de beveiligingsbranche is een pluspunt, maar geen vereiste. We geloven in diversiteit en streven naar een inclusieve werkomgeving waarin iedereen zich welkom voelt.


Over de opdrachtgever:

Bij dit bedrijf, waar ongeveer 10 mensen werken, zijn we momenteel op zoek naar nieuwe collega's om het team uit te breiden naar 11 en 12, om zo aan de groeiende behoeften te voldoen. De nieuwste medewerker is hier al zo'n vijf jaar werkzaam, wat getuigt van de waarde die gehecht wordt aan langdurige relaties met het team. Er wordt een gevarieerd takenpakket aangeboden en er wordt gestreefd naar ondersteuning van medewerkers in hun professionele groei en ontwikkeling.

Solliciteren:

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Reageer dan nu via WhatsApp of stuur je CV naar cv@delegeerhet.nl. Heb je nog vragen over bovenstaande? Bel dan naar 043 2041526 en vraag naar Tom. We kijken uit naar jouw bericht!

 
 
 
E-mailen
Bellen