Vacature: Commerciële Binnendienst Medewerker

Foto door Arlington Research van Unsplash

Ben jij een gedreven persoon met een passie voor sales? Zoek je een uitdagende functie waarin je jouw commerciële talenten kunt benutten en verder ontwikkelen? Dan hebben wij dé kans voor jou!

Functieomschrijving:

Als Commerciële Binnendienst Medewerker ben je verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe leads en het onderhouden van relaties met bestaande klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor potentiële klanten en speelt een cruciale rol in het maken van afspraken voor onze buitendienst. Je hebt veel verantwoordelijkheden en krijgt de mogelijkheid om jezelf te bewijzen binnen een dynamische salesomgeving. De functie is bij voorkeur fulltime, maar parttime (vanaf 18 uur per week) is bespreekbaar.

Wat wij bieden:

- Een vast salaris van € 14,00 per uur, met een kilometervergoeding van € 0,23 voor elke kilometer reisverkeer naar het kantoor in Tilburg.
- Bonussen die gemiddeld tussen de € 100 en € 200 per maand liggen, met uitschieters tot wel € 600.
- Een gedegen opleiding zodat je met ruime kennis en zelfvertrouwen aan de slag gaat.
- Veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf te bewijzen binnen een groeiend bedrijf.
- Een informele werksfeer met een mooie vaste kern van medewerkers, waar iedereen wordt voorzien van lekker eten en drinken, zoals fruit, snoep en fris.


Wie wij zoeken:

We zoeken iemand met een commerciële drive, die goed Nederlands spreekt en niet bang is om te bellen. Ervaring in sales is een pre, maar absoluut niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je voldoet aan de gestelde eisen en klaar bent om jezelf te bewijzen. Deze functie is ideaal voor een herintreder of iemand die niet meer wil werken in diensten en zich wil storten op een commerciële carrière.


Over de opdrachtgever:

Dit bedrijf is gericht op sales en biedt een dynamische omgeving waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen. Er wordt veel waarde gehecht aan de medewerkers en streven ernaar om een inspirerende werkomgeving te bieden waarin iedereen kan excelleren. In eerste instantie wordt de functie op uitzendbasis aangeboden, maar bij bewezen succes zijn we de eerste om een contract aan te bieden

Solliciteren:

Wil jij deel uitmaken van dit enthousiaste team? Solliciteer dan direct via WhatsApp en start al over een week! of stuur je sollicitatie naar tom@delegeerhet.nl. Heb je nog vragen over bovenstaande? Bel dan naar 043 2041526 en vraag naar Tom. We kijken uit naar jouw bericht!


 
 
 
E-mailen
Bellen